Om oss

Stabergs MX Sport & Alpint är det lilla företaget, men det stora kunnandet som sätter kunden i första fokus – Vi tror nämligen att du som kund vill komma i första hand och vi gör vårt bästa för din skull.

Alpint är en verksamhetsgren inom bolaget som bedriver uthyrning av snowboards och skidor med tillhörande kringutrustning. Vi utför även slipning, vallning och underhåll samt försäljning avseende alpint tillbehör.
Vi bedriver även skidskola och vinteraktiviteter för personer med alla typer av funktionshinder. Vi har tänkt på allt för att Ni ska kunna njuta av er dag i backen.

Skiduthyrningen Hanaslöv

- Hyr din utrustning hos oss och kliv rakt ut i snön. I skiduthyrningen finns utrustning för alla, oavsett om du är nybörjare eller mer avancerad åkare. Slalomskidor, Snowboards; det är bara att välja. Vi har en välsorterad skidshop och en gedigen skidverkstad.

Nu är skiduthyrningen T. Kontakta oss för slipning och vallning eller andra frågor tillhörande Alpint eller kika in hos oss för drop-in åkning. OBS ingen förbokning av skidutrustning går att göra!

- Våra priser avser komplett hyra av utrustning för all utförs- och snowboardsåkning. Alltså Pjäxor/skor, skidor/snowboard, stavar och hjälm.
Vi har ingen uthyrning av längdskidor!

priser uthyrning

Helgdag
Lördag / Söndag 09:00 - 17:00
Pris: 200kr
Vardag
Onsdag / Torsdag / Fredag
Kväll 17:00 - 21:00
Pris: 160kr
Långtidshyra för åkning på annan ort / Paket om max 10 dagar
Pris: från 900kr
Pris för barn med skidor
under 110 cm: 700kr
Korttidshyra för åkning på annan ort / Paket om max 6 dagar
Pris: från 600kr
Pris för barn med skidor
under 110 cm: 400kr

priser service

All service utförs medans du väntar i mån av tid!
Kantslip & Vallning
Pris: 300kr

Helservice av din utrustning ink lagning av skador på belag
Pris: 600kr

Montering bindning
Pris: 200kr