Om oss

Stabergs MX Sport & Alpint är det lilla företaget, men det stora kunnandet som sätter kunden i första fokus – Vi tror nämligen att du som kund vill komma i första hand och vi gör vårt bästa för din skull.

Alpint är en verksamhetsgren inom bolaget som bedriver uthyrning av snowboards och skidor med tillhörande kringutrustning. Vi utför även slipning, vallning och underhåll samt försäljning avseende alpint tillbehör.
Vi bedriver även skidskola och vinteraktiviteter för personer med alla typer av funktionshinder. Vi har tänkt på allt för att Ni ska kunna njuta av er dag i backen.

Samarbete - Barncancerfonden Södra

I och med ett  samarbete med Barncancerfonden Södra har familjer som är drabbade utav barncancer möjligheten att får hyra skidutrustning gratis i samband med att de har hyrt Barncancerfonden Södras stuga. Uppvisande av bokningen behövs.

 

Skiduthyrningen Hanaslöv

- Hyr din utrustning hos oss och kliv rakt ut i snön. I skiduthyrningen finns utrustning för alla, oavsett om du är nybörjare eller mer avancerad åkare. Slalomskidor, Snowboards; det är bara att välja. Vi har en välsorterad skidshop och en gedigen skidverkstad.

Nu är skiduthyrningen STÄNGT. Kontakta oss för slipning och vallning eller andra frågor tillhörande Alpint eller kika in hos oss för drop-in åkning. OBS ingen förbokning av skidutrustning går att göra!

- Våra priser avser komplett hyra av utrustning för all utförs- och snowboardsåkning. Alltså Pjäxor/skor, skidor/snowboard, stavar och hjälm.
Vi har ingen uthyrning av längdskidor!